.

Waarom Gulsen Beauty Salon?


Deskundig en ervaren

Gulsen Beauty Salon is hét gespecialiseerd plasma behandelaar van Utrecht. U bent gegarandeerd van uitgebreide vakkennis en een exclusieve service; vooraf, tijdens én na de plasmabehandeling. Ik ben al meer dan 5 jaar gespecialiseerd in huidbehandelingen.

  • Gediplomeerde
  • Experts in huidherstellende behandelingen
  • Ondersteuning met huidsupplementen
  • Kwalitatieve huidproducten

Deskundig en ervaren

De plasma of fibroblast behandelingen worden uitgevoerd door huiddeskundige Gulsen. U bent in goede handen en kunt rekenen op eerlijk en deskundig advies.


Vlot en optimaal herstel na plasma lift

Gulsen Beauty Salon is gespecialiseerd in het toepassen van huidsupplementen, het gebruik van kwalitatieve huidproducten en in het uitvoeren van huidherstellende behandelingen. Hiermee kunnen we de genezing bevorderen en u garanderen van een vlot en optimaal herstel na een plasmabehandeling. U wordt op en top begeleid zoals u van mij gewend bent; van voorbereiding tot nabehandeling!

Meer weten over plasma behandelingen?

We vinden het belangrijk dat u weet wat u kunt verwachten van elke behandeling die u bij Gulsen Beauty Salon ondergaat, daarom willen we u hier zo goed mogelijk informeren over onze plasma behandelingen. Wilt u graag meer weten, spreken of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op!

©2021 Gulsen Beauty Salon. All Rights Reserved. Designed By Nevzat KvK nummer: 62597078 BTW nummer: NL236633260B01

Search